MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2012-2013 mokslo metų foto galerija / POPIETĖ „ATVERSKIME KALĖDŲ KNYGĄ“

2012-12-12 5b, 7ab klasių mokiniai, pavaduotoja ugdymui G.Lemkienė, 6b klasės auklėtoja E.Šereikaitė susirinko lietuvių kalbos kabinete, kur vyko garsinių skaitymų popietė „Atverskime Kalėdų knygą“. Popietę pradėjo lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė. Ji paprašė mokinių  pasitelkti savo vaizduotę ir pasakyti, kas, jų manymu, yra knyga. Vėliau mokytoja perskaitė žymių žmonių mintis apie knygą.
 Mokiniai garsiai skaitė A.Tamulaičio apsakymą - pasaką „Šventoji naktis“, dalijosi įspūdžiais apie Advento laikotarpį, Kūčių vakarienės papročius ir tradicijas, prisiminė Jėzaus gimimo istoriją, aptarė apsakymo kompoziciją.
Atsiliepdami į prezidentės D. Grybauskaitės raginimą, popietės dalyviai pasirašė ir padovanojo knygą mokyklos bibliotekai. Tik liūdna, kad mokyklos bibliotekininkė eilinį kartą  neatėjo į popietę.
Visi dalyvavusieji garsiniuose skaitymuose gavo dovanų  lankstinuką–sveikinimą su artėjančiomis šventėmis, Kūčių nakties burtais, kalėdiniu kryžiažodžiu, kuri parengė mokytoja Regina Šereikė.
2012-12-12 5b, 7ab klasių mokiniai, pavaduotoja ugdymui G.Lemkienė, 6b klasės auklėtoja E.Šereikaitė susirinko lietuvių kalbos kabinete, kur vyko garsinių skaitymų popietė „Atverskime Kalėdų knygą“. Popietę pradėjo lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė. Ji paprašė mokinių pasitelkti savo vaizduotę ir pasakyti, kas, jų manymu, yra knyga. Vėliau mokytoja perskaitė žymių žmonių mintis apie knygą. Mokiniai garsiai skaitė A.Tamulaičio apsakymą - pasaką „Šventoji naktis“, dalijosi įspūdžiais apie Advento laikotarpį, Kūčių vakarienės papročius ir tradicijas, prisiminė Jėzaus gimimo istoriją, aptarė apsakymo kompoziciją. Atsiliepdami į prezidentės D. Grybauskaitės raginimą, popietės dalyviai pasirašė ir padovanojo knygą mokyklos bibliotekai. Tik liūdna, kad mokyklos bibliotekininkė eilinį kartą neatėjo į popietę. Visi dalyvavusieji garsiniuose skaitymuose gavo dovanų lankstinuką–sveikinimą su artėjančiomis šventėmis, Kūčių nakties burtais, kalėdiniu kryžiažodžiu, kuri parengė mokytoja Regina Šereikė.